Filtrele de Apă Aquasana

Cum să bei apă
fără sedimente, rugină, paraziți și clor
direct de la robinetul din bucătăria ta

Filtrele Aquasana purifică apa de băut eliminând: clorul, plumbul, turbiditatea (sedimentele, impuritățile), chisturile (paraziții intestinali) și substanțele poluante care vin din industrie sau agricultură. Astfel mirosul neplăcut dispare și rămâne o apă curată cu gust natural.

Purificatoarele noastre folosesc principiul filtrării selective prin care se elimină componentele dăunătoare și sunt lăsate să treacă mineralele benefice pentru organism (calciul, magneziul, iodul, etc.).

Filtrarea cu carbon activ la finețea de 0,5 microni combinată cu schimbul de ioni iți oferă apă purificată la un preț convenabil direct la bateria de la bucătărie.

Cu Filtrele Aquasana ai apă de calitate superioară atât pentru băut cât și pentru gătit

Nu mai depinzi de fluctuațiile de calitate ale apei de la rețea. Nu mai rămâi fără apă minerală sau plată atunci când îți este sete. Cu filtrele de apă Aquasana poți să folosești apa atât pentru gătit cât și pentru prepararea ceaiului sau a cafelei.

Este ușor, este comod și hidratarea va deveni un obicei și o bucurie.

Acum poți să ai apă filtrată cu gust natural comparabilă cu orice apă îmbuteliată de calitate.

Alege unul dintre cele două modele de mai jos. AQ-4000 este foarte simplu de instalat. AQ-5300 este pentru cei pretențioși cu spațiul din bucătărie.

Ambele modele au în interior aceleași cartușe de filtrare.